Colaborari

Colaborarile mele se impart in 2 categorii de servicii:

  • Consultații obstetrică ginecologie și infertilitate, ecografii, mici intervenții ginecologice și proceduri de reproducere umană asistată:
    • Centrul de medicină materno-fetala și fertilizare in vitro Medsana-Genesis;
  • Nasteri, cezariene, interventii chirurgicale ginecologice:
    • Spitalul Universitar de Urgenta Elias;
    • Alte spitale private.


Consultații obstetrică ginecologie și infertilitate, ecografii, mici intervenții ginecologice și proceduri de reproducere umană asistată

Nasteri, cezariene, interventii chirurgicale ginecologice

Centrul de medicină materno-fetala și fertilizare in vitro Medsana-Genesis

Colaborarea indelungată dintre Centrul Medical Medsana și Clinica Genesis Athens, centru de referință la nivel mondial, renumit pentru tehnicile inovative de reproducere umană asistată și rata de succes remarcabilă în acest domeniu, s-a extins în România prin deschiderea Clinicii Medsana – Genesis, care a fost inaugurată în anul 2016.

Noul centru Μedsana – Genesis înglobează două clinici care furnizează întreaga gamă de servicii medicale din sfera ginecologiei și servicii de reproducere umană asistată. Mai specific, serviciile Medsana – Genesis includ intervenții chirurgicale, teste de diagnostic, servicii de spitalizare de zi, precum și servicii de fertilizare in vitro și de reproducere umană asistată.

Medicina materno-fetală

În cadrul clinicii Medsana Genesis acord consultații obstetrică – ginecologie și infertilitate, efectuez ecografii ginecologice și de sarcină, mici intervenții ginecologice, servicii de monitorizare a sarcinii până la naștere și proceduri de reproducere umană asistată.

Diagnosticul și tratamentul infertilității

Infertilitatea este o situație cu care se confruntă aproximativ 15% din cupluri la nivel mondial și este definită ca incapacitatea unui cuplu de a concepe un copil după 12 luni de raporturi sexuale regulate și neprotejate. Abordarea terapeutică în cazul unui diagnostic de infertilitate este personalizată - medicul specialist cu competență în infertilitate decide împreună cu cei doi parteneri protocolul de urmat în vederea obținerii unei sarcini. Un plan de tratament corespunzător, încrederea în medic și experiența echipei în aplicarea diferitelor tehnici de reproducere umană asistată au ca rezultat apariția unei sarcini.

Servicii disponibile în clinica Medsana-Genesis:

• Consultații pentru diagnosticul și tratamentul infertilității
• Consultații, investigații și teste de laborator specifice obstetricii și ginecologiei
• Supravegherea sarcinii până la naștere - echipă multidisciplinară coordonata de obstetrician
• Screening pentru complicații obstetricale și medicale
• Testări citogenetice și moleculare de tipul: cariotip, diagnostic prenatal, genetică hematologică, genetică reproductivă, identificare genetică
• Ecografii de sarcină 3D/4D
• Amniocenteză
• Monitorizare fetală cardiologică (test non-stress)
• Îngrijire post-partum
• Histeroscopie și laparoscopie
• Colposcopie și citodiagnostic
• Intervenții ginecologice
• Peste 1000 de teste de laborator, analize și investigații dintre cele mai complexe

Departamentul de imagistică dispune de tehnologie medicală performantă, examenele ecografice fiind efectuate la cele mai înalte standarde de calitate și precizie.

Pentru programări și informații suplimentare cu privire la serviciile pe care le acord în clinica Medsana-Genesis, vă rugăm să contactați departamentul relații clienți din cadrul clinicilor Medsana la numărul de telefon 021-9607.

Medsana-Genesis Medsana-Genesis Medsana-Genesis Medsana-GenesisNaşteri, cezariene, intervenţii chirurgicale ginecologice

Spitalul Universitar de Urgenţă Elias
EliasElias

Conduc Clinica de Obstetrică - Ginecologie a Spitalului Universitar de Urgenţã "Elias" care se află la cel de-al doilea etaj al Spitalului Universitar de Urgenţă "Elias". Înfiinţarea clinicii universitare a avut loc în anul 2003.


Clinica are un departament de medicna Materno-Fetala ce permite ecografii de inalta performantă si screeningul malformatiilor fetale inca din trimestrul 1. În clinică au fost amenajate două săli de operaţii ginecologice şi o sala destinată exclusiv operaţiilor cezariene, o sală pentru mici intervenţii chirurgicale şi un salon postoperator, toate dotate la standarde europene. Cele două săli de naştere de care dispune clinica, împreună cu secţia de neonatologie, au suferit recent un proces de modernizare însoţit de suplimentarea cu aparatură medicală performantă.

În Clinică efectuăm curent chirurgie miniinvazivă (laparoscopie) pentru patologii diverse: endometrioză, infertilitate, chisturi ovariene.

Română English